Lifestyle

Lifestyle

Amberblokjes

Van origine een parfum dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. De amberblokjes geven van zichzelf een lichte geur af. Voor een optimale geur beleving legt u de blokjes op een geur brander, in een schaaltje op de verwarming of in een kleine ruimte. It's up to you!

AROMATHERAPIE
Een therapie waar gebruik wordt gemaakt van etherische oliën. De kalmerende geur van de blokjes bevorderd ontspanning en heeft gunstige invloed op uw gezondheid

VERFRISSER 
Verdeel de Amber blokjes over schaaltjes door heel het huis, hang het in de kledingkast en auto of laat het smelten op een geur brander.
Als de geur na enige tijd afneemt, schraap dan een klein beetje van het blokje af. Hierdoor ontstaat er een nieuwe laag en keert de geur weer terug. Tip: Doe het schraapsel in de stofzuigerzak. Zo verspreid je de geur tijdens het stofzuigen en ruikt het hele huis lekker.

Lekkere geur in huis

Roomspray's en geurstokjes zijn een eenvoudige en effectieve manier om een lekkere geur in huis te creëren. Hoewel ze vaak gebruikt worden in de badkamer en het toilet, is het ook een goed idee om ze in de woonkamer, slaapkamer of de keuken te plaatsen. 

Wist je dat je de geur in je huis kan versterken zonder de kaarsen aan te steken? Door je favoriete geuren naast stoffen zoals gordijnen en gordijnen te plaatsen, kan je een elegant huisaroma creëren, omdat deze materialen de geur kunnen absorberen. Roomspray's en geurstokjes zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en geuren.