Kandelaars | Windlichten | Kaarsen


Sfeervolle kandelaars

Kandelaars: deze sfeermakers mag je niet missen in jouw huis. Bij Stoer Wonen In Stijl vind je stijlvolle kandelaars in diverse kleuren, soorten en maten. De kandelaars worden exclusief de kaarsen verkocht, mocht je interesse hebben in bijpassende kaarsen dan kan je deze hier vinden. De kandelaren van Stoer Wonen In Stijl staan perfect op de andere producten zoals onze bijzettafels, salontafels of wandkasten. Ook kun je het mooi combineren met een van onze andere woonaccessoires. 

Een kandelaar is een houder voor slechts 1 kaars gebruikt voor verlichting, sfeer, rituelen of ter decoratie.

Kandelaren kwamen voor de grote invoer van elektrisch licht veelvuldig voor in huishoudens. Zo werd vaak een kaars in een kleine kandelaar naast het bed gezet. Deze kandelaars hadden ook een bakje om kaarsvet in op te vangen. Tegenwoordig dienen ze vooral ter decoratie.

Kandelaars op maat

We hebben een breed aanbod aan kandelaars. Staat jouw perfecte kandelaar hier toch niet tussen? Laat het ons dan weten, wellicht kunnen we alsnog de perfecte kandelaar voor jouw interieur vinden! Neem contact op voor de eventuele mogelijkheden. Onze contactgegevens vind je hier. 

Maak je interieur af met een leuke kaarsenstandaard of waxinelichthouder

Bij het inrichten van je huis denk je vast niet in eerste instantie aan kandelaars. Eerst wordt de vloer gelegd, zet je de meubels neer en hang je de verlichting op. Maar het zijn juist de woonaccessoires die het afmaken. Een kandelaar kan net dat beetje extra sfeer geven op je bijzettafel of in de vensterbank. Nog meer tips nodig? Laat je inspireren.

Windlichten

Lange, geblazen glazen cilinders die meestal een uitstulping in het midden hebben en open zijn aan beide uiteinden, die over kaarsenstandaards worden geplaatst om de vlam te beschermen tegen tocht. Deze zijn buiten dus prima te gebruik in de plaats van een kandelaar.

Een lantaarn of windlicht is oorspronkelijk ontworpen voor het buitengebruik. De vlam van de kaars moest beschermd worden tegen weer en wind en daarom staat de kaars vaak achter glas. Binnen zijn lantaarns en windlichten een stijlelement geworden. Grote houten lantaarns of lantaarns van bamboe en glas brengen een statement in huis. Tip van onze stylist: plaats eens iets anders in een glazen windlicht dan een kaars! Ze kunnen namelijk ook als uniek vitrinekastje dienst doen.

Kandelaars van Stoer Wonen In Stijl

Kandelaars komen in allerlei soorten en formaten. Zoek jij een exemplaar dat geschikt is voor meerdere dinerkaarsen? Of juist een ruime kandelaar waar een grote, rustieke stompkaars in past? Of je nu gaat voor het kopen van kleine of grote kandelaars, je vindt ze allemaal bij Stoer Wonen In Stijl. Bestel jouw favoriete kandelaar eenvoudig online op stoerwoneninstijl.nl. Vergeet je niet bijpassende kaarsen mee te bestellen? Dan ben je meteen klaar!

Kaarsen

Kaarsen zijn een eeuwenoude warmte- en lichtbron. Het is meestal een cilindrische staaf van een bij kamertemperatuur vaste, vetachtige stof als bijenwas of stearine, met door het midden een katoenen koord: de pit - in de volksmond 'lont' genoemd. Als men deze pit aansteekt, smelt het vet bij de pit en wordt het door de capillaire werking in het koord gezogen. In de hogere delen van de pit wordt dit vet door verdamping en ontleding gasvormig en verbrandt het onder het uitstralen van warmte en licht.Kaarsen zijn met olielampen en toortsen, na het houtvuur, de oudste hulpmiddelen van de mens voor de verlichting.

Kaarsen kopen?

Ben je op zoek naar mooie sfeervolle kaarsen? Dan ben je bij Stoer Wonen In Stijl aan het juiste adres. We hebben een aanbod met diverse kaarsen in verschillende soorten en maten. We hebben kaarsen van hoge kwaliteit, gemaakt uit de betere grondstoffen. De kaarsen gaan lang mee, de kaarsen van vanStoer Wonen In Stijl zijn dus erg duurzaam. 

Kaarsen mogen niet missen

Kaarsen zijn de woonaccessoires die eigenlijk niet mogen missen in huis. Het is een accessoire die op verschillende manieren toegepast kan worden in ieder huishouden. Om de gezelligheid in de avond een boost te geven in huis steek je een paar kaarsen aan. Wanneer de stroom uitvalt in de buurt dan kun je je huis verlichten met wat kaarsen, wat bovendien ook enorm gezellig is. Kaarsen geven daarnaast een soort rust wanneer een donkere kamer er sfeervol mee verlicht wordt. Kaarsen staan voor sfeer, romantiek, gezelligheid, feest, kracht en warmte. Een kaars kan ook gebruikt worden om een dierbare een hart onder de riem te steken. 

Kaarsen van Stoer Wonen In Stijl

Kaarsen met bijpassende kandelaars kopen? Dan ben je bij Stoer Wonen In Stijl aan het juiste adres. Klik hier om ons assortiment met kandelaars te bekijken. De kandelaars passen prachtig bij ieder interieur.