Potten | Vazen

Prachtige potten en vazen

Fleur jouw woning op met onze prachtige potten en vazen. Deze items hebben wij in verschillende materialen, zoals aardewerk, terracotta of metaal. Verder hebben wij veel potten en vazen in diverse kleuren, maar abstracte vormen zitten ook in onze collectie. Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Bekijk hierboven dan gauw een deel van onze collectie!

Potten en vazen voor planten

Bent u wel fan van mooie, groene kamerplanten? Dat is maar goed ook, want de botanische trend blijft voorlopig nog wel even bestaan en planten in huis zijn gezond! Ga voor exotisch en combineer verschillende soorten planten, maar gebruik voor alle planten potten van dezelfde kleur of hetzelfde materiaal. Zo maakt u van uw kleine jungle toch een harmonisch geheel.

Potten zonder planten

Een mooie pot is een waardevolle aanvulling op uw interieur. Meestal schaft u een pot aan vanwege een plant, maar wist u dat een paar lege potten bij elkaar op de vensterbank ook prachtig staan? Kies bijvoorbeeld voor een grote, stoere plantenpot en plaats er een grove tak in. Of plaats een paar exemplaren van verschillende groottes bij elkaar. Mix and match en leef u uit!

Matchen met andere producten

Zoek je iets dat matcht bij jouw woonaccessoires, zoals kussens, plaids, kaarsen, wanddecoratie of misschien een van jouw meubels? Dan hebben wij potten en vazen in allerlei vormen en kleuren. Kies de ultieme kleur die past bij jouw inrichting en zorg voor harmonie in de woonkamer of slaapkamer.