Manden


Opbergen in manden op een stijlvolle manier 

In onze gevlochten manden kun je perfect al jouw spullen opbergen. Wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt dan is de kans groot dat spullen en speelgoed overal door de woonkamer zwerven. Met onze stijlvolle manden zorg je dat al deze rondzwervende spullen opgeborgen kunnen worden. Dingen die je in de manden kan opbergen zijn bijvoorbeeld onze plaids of kussens. 

Natuurlijk en duurzaam materiaal

Veel van onze manden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Natuurlijke materialen zoals zeegras en bamboe zorgen ervoor dat de manden zeer duurzaam zijn. Het zijn zeer stevige materialen die lang mee kunnen gaan. 

Wat is zeegras?

Zeegras groeit op natuurlijke wijze in de kustgebieden van Zuidoost-Azië. Voor onze producten gebruiken we voornamelijk gecultiveerd zeegras uit gebieden die eerder door de zee zijn overstroomd waardoor ze ongeschikt zijn voor rijstteelt. Zeegras groeit goed in zoute gronden en helpt zelfs om de grond te reinigen. Na de oogst wordt de plant in de zon gedroogd. De slijtvaste vezels zijn goed voor het weven of vlechten van producten in prachtige kleurvariaties, zoals manden en matten.

Manden als cadeau

Is er een vriend of kennis jarig en weet je niet wat je als cadeau kunt geven? Onze manden zijn perfect geschikt als geschenk. Bovendien kun je de manden eventueel nog opvullen met andere leuke artikelen, zoals bijvoorbeeld onze plaids, kaarsen, kandelaars, kussens of windlichten. Hiermee geef je een mooi en stoer cadeau.