Over ons

Welkom en wat leuk dat je komt kijken op de webshop van Stoer wonen in stijl.

Wij zijn een online woonwinkel op het gebied van woonaccessoires en kleine meubels met een warme en gezellige uitstraling in de trends van nu. Van kandelaar, wanddecoratie tot een bijzettafeltje Een kleine verandering in de woning kan gelijk een hele andere beleving geven. Met onze artikelen creëer je heel eenvoudig in elke ruimte van je woning een unieke sfeer. 

Weet je niet hoe je een bepaalde sfeer kan creëren in je woonkamer of een andere ruimte in huis kunnen we je uiteraard adviseren. Of heb je op bijvoorbeeld Pinterest of in een woonmagazine iets leuks gezien en geen idee waar je het kan kopen, we zien veel tijdens het inkopen en kunnen je ook daarin helpen.

We hebben veel diverse merken zoals GoRound Interior, Household Hardware, Pole to Pole, Bazar Bizar, Mrs Bloom maar ook regelmatig unieke items zoals Chinese bankjes, houten bakken etc. geen item is hetzelfde, deze geven gelijk een warme sfeer in de ruimte. 

 

Regelmatig gaan we op inkoop waardoor we een regelmatig wisselend assortiment hebben in de webshop.

 

Woon je of ben je in de buurt van het mooie Oudewater dan kan je uiteraard ook even op afspraak langskomen om de producten te komen bekijken. 

 

Liefs Monique