Retourneren

 

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het artikel toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je het retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour komen voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen ca. € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsplicht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen met ons via info@stoerwoneninstijl.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Uitsluiting van het herroepingsplicht is als bij bijvoorbeeld de lifestyle (de zeeppompjes, geurstokjes etc.) de verzegeling verbroken is.

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons via info@stoerwoneninstijl.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog te wijzigen.

 

Identiteit ondernemer

Stoer wonen in stijl

Kokos 6

3421 KM Oudewater

info@stoerwoneninstijl.nl

06-24786906

KVK 830400420

BTW NL003768509B27Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen)

 • *  Aan

  Stoer wonen in stijl
  Kokos 6
  3421 KM Oudewater
  info@stoerwoneninstijl.nl
  06-24786906
 • *  Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):
 • *  Besteld op (DD-MM-YYYY) : ___________________ * Bestelnummer :_________________________
 • *  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):_________________
 • *  Naam/Namen consument(en)___________________
 • *  Adres consument(en) :_________________________
 • *  IBAN Rekeningnummer:________________________
 • *  Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
   
 • _______________________________________________________________

* Datum(DD-MM-YYYY): ___________________________________________________________________

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.